OVER ONS

Sanivest werd opgericht omstreeks 1988 en haar voornaamste activiteiten bestond uit het uitbaten van vestiaires en sanitaire installaties. In 1997 werd Sanivest opgenomen in de groep Veolia en hedendaags is Sanivest een volwaardig zusterbedrijf binnen deze groep Veolia. 

Over de jaren heen werden de activiteiten uitgebreid met specifieke diensten en cleaning naar beurzen & congressen en eventsector. Deze diensten, tot op heden, focussen zich vooral toe op beursorganisatoren en venues. Hieruit kwamen ook langdurige samenwerkingen tot stand met nationale en internationale organisatoren. We denken hierbij aan Nationale beurzen zoals Batibouw, Vakantiesalon, Cocoon en nog vele andere.
Internationale organisatoren vonden ook hun weg naar Sanivest. Meubelbeurs van Brussel, Seafood Expo Global en Processing, Labelexpo Europe en Brussel Motor Show (Autosalon van Brussel) zijn enkele van de trouwe klanten van Sanivest.
De meest recente toevoeging aan onze klantenlijst van internationale beurzen is Busworld die we voor de eerste keer mochten behartigen in 2019.

In de loop der jaren ontwikkelde Sanivest zich ook in de technische reiniging. Het onderhouden van dampkappen, luchtkanalen, reinigen van luchtgroepen en extractoren behoort ook tot haar activiteiten. Onze mensen zijn op diverse werven terug te vinden binnen de groep Veolia en daarbuiten

Sanivest heeft een gemotiveerd ploeg ter beschikking bestaande uit een vast team en aangevuld met enthousiaste partners.